[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Material IS

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Material IS

Post numer:#1  Postprzez crosiak » 12 mar 2015, o 14:29

Witam gdzie mozna dostac material szary na siedzenia od IS-a? Mam przetarty bok siedzenia od wsiadania jak to w sportach ale nigdzie nie moge znalesc materialu... Wszystkie hurtownie w okolicy nie posiadaja takiego materialu.. O dawcy tez mozna zapomniec... A wiec gdzie szukac?
crosiak

Re: Material IS

Post numer:#2  Postprzez howbiee » 12 mar 2015, o 15:06

Krzysiu ciężko będziesz miał. Poszukaj w internecie, są sklepy z materiałami ale to i tak będziesz widział go na zdjęciu.. Najlepiej szukaj fotela dawcy na allegro czy olx.. jakiś czas poszperasz i musi się trafić nie ma opcji !
howbiee
Moderator

Moje BMW: 320
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE
Silnik: m20b20

Post numer:#3  Postprzez dudi17 » 12 mar 2015, o 15:55

ktoś z forum nie dawno pisał w jakimś poście że "krata" jest dostępna w małych ilościach...tyle że nie wiem co to był za temat?,ktoś kojarzy?...
dudi17

Post numer:#4  Postprzez crosiak » 12 mar 2015, o 16:40

Widzisz przegladam olx i inne codziennie i jak juz jest cos w tym kolorze to za chore pieniadze...

Tez widzialem cos na ten temat ale zadnych konkretow... tylko ze jest dostepna ori szmata ale nawet nie pamietam kto to i gdzie napisal...

Moj tapicer szukal wszedzie gdzie sie dalo i nie znajdzie sie takiego materialu bo chodzi o te prazki co sa na tym materiale...
crosiak

Post numer:#5  Postprzez crosiak » 18 mar 2015, o 11:36

Foteli nie potrzebuje bo mam. Potrzebuje tylko material na boczek siedziska i oparcia (ten co sie wyciera od wsiadania)

Nikt nie wie gdzie dostane taki material?
crosiak

Post numer:#6  Postprzez Trema » 19 mar 2015, o 13:10

Prawdopodobnie nie dostaniesz go .
Trema

Post numer:#7  Postprzez t123pl » 31 mar 2015, o 14:52

widziałem ostatnio na ebay'u, skrawek 100x50cm, 200eur o ile dobrze pamiętam.
t123pl

Post numer:#8  Postprzez Skrzeku » 4 kwi 2015, o 23:28

crosiak napisał(a):Foteli nie potrzebuje bo mam. Potrzebuje tylko material na boczek siedziska i oparcia (ten co sie wyciera od wsiadania)

Nikt nie wie gdzie dostane taki material?

Robisz głupote wg. mnie, wiesz ile kupiłem sportow na dawce materiałów ? 4 sztuki i nie wiem czy zrobie ładny komplet przednich do swojej 325, takiego materiału nie dostaniesz juz na pewno a jak trafisz to bedzie cud, musisz szukać tylko foteli/kanap za dobre pieniądze
Skrzeku

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo