[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

instalacja LPG

Wszystko co jest związane z instalacjami LPG

Post numer:#16  Postprzez simoneq » 19 mar 2008, o 23:05

no to musieli Ci cos zle poskladac a jezeli masz dobrze poskladane to niech ci sprawdza
1. mape wtryskow
2. same wtryski
3. zapytaj czy butle wsadzili butle zaworem do tylu ( wbrew pozorom to jest wazne ).
Ja mam u siebie juz sekwencje 6 miechow i zero problemow :tan: przegad tylko byl po 2tys/km czyli reg. reduktora i dociagniecia mapy wtryskow a teraz sie szykuje na wymiane filterka, dodam ze mam instalke BI-GAZ

Napisz jaki masz kompuner, wtryski i reduktor a i jaki silnik
pozdrawiam
simoneq

Post numer:#17  Postprzez luki77 » 19 mar 2008, o 23:07

nasłuchałem się o różnych partaczach że już sam nie wiem czy zrobiłem dobrze że założyłem tą instalkę, jeden plus za razie to to że silniczek równiutko pracuje na jałowym, wogóle go nie słychać i czuć żeby pracował, ale kurde jak mi cienki odszedł kiedy go wyprzedzałem to się tak wk....łem że się papierosem popażyłem.

[ Dodano: 20-03-2008, 16:35 ]
strownik mam polski chyba się nazywa 4GAZ a instalacja jest firmy Zavoli.
ale jest już chyba spoko bo byłem dzisiaj i się okazoło żę był nieszczelny układ w jednym miejscu i wtryskiwacze gazu okazały się za małe, wymienił na większe i śmiga jak ta lala, wszystko jeszcze raz kalibrował, poprawił ustawienia w czasie jazdy i jest teraz dobrze, tylko zabaczymy na jak długo to wszystko to starczy.
luki77

Poprzednia strona

Powrót do LPG