[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Plastikowe wewn?trzne nadkola coupe

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Plastikowe wewnętrzne nadkola coupe

Post numer:#1  Postprzez CmK » 19 maja 2015, o 12:18

Mam taki mały problem, że nie posiadam żadnych plastikowych nadkoli ani z przoodu ani z tyłu. Natrafiłem na jakieś uniwersalne do przycięcia, czy ktokolwiek przerabiał tą kwestię? warto się pierdzielić z dopasowywaniem uniwersalnych? Przydałoby się żebym tam miał jakas osłonę bo nie uśmiecha mi się co kilka miesięcy poprawiac konserwację:)
CmK

Re: Plastikowe wewnętrzne nadkola coupe

Post numer:#2  Postprzez pawel-87 » 19 maja 2015, o 23:22

Na przod sa zamienniki po 20 zl szalu z nimi nie ma ale zalozysz i dopasujesz bez klopotu a te male kwadratowe na przod sa w aso 55 zl sztuka
pawel-87

Post numer:#3  Postprzez Trema » 22 maja 2015, o 09:58

Jak ja miałem połamany dół od oryginalnego to kupiłem zamiennik, ale tak pasował i materiał był taki "super" , że skonczyło się jak z błotnikami w zamienniku, odcięty dół z zamiennika i dokręcony na silikon do starego .
Trema

Post numer:#4  Postprzez Pawian » 27 maja 2015, o 13:59

Te uniwersalne z allegro to syf jakich mało. Wiecej docinania i formowania niż to warte. Jak kolegi wąska stała u lakiernika to mu to zawieźliśmy, dopasowaliśmy na mijescu a on stwierdził że lepiej porządnie zrobić konserwacje, bo twierdził że takie osłony zbierają syf i jest tylko gorzej bo to się wkońcu wgryza w blachę.
Mój biały szuracz
viewtopic.php?f=67&t=19944
Pawian
Stażysta

Moje BMW: 324Td
Nadwozie: Touring
Silnik: M21D24
Instalacja LPG: NIE

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo