?? o co tu biega to ja juz nie wiem aha na starym termostacie tez wąz był zimny:/Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
?? o co tu biega to ja juz nie wiem aha na starym termostacie tez wąz był zimny:/
rozmawiałem z gościem co zajmuje sie tajlami do e30 i powiedział mi ze ma e36 z is tylko nie pamięta czy m42 czy m44 powiedział ze silnik jest w bardzo dobrym stanie i chce za niego 2,500zł + powiedział ze za przekładkę weźmie 300 zł jak sie zapytałem czy da rade zostawić u niego moje m40 to powiedział ze wtedy może jakieś 600 zł upuścić wiec muszę uzbierać tą kaske bo sie chyba skusze 2.200 to nie dużo chyba o ile ten silnik na serio jest w takim stanie jak mówił
tylko mnie zastanawia czy in stalka gazowa czy trzeba będzie zmieniać również parownik mi podejdzie z m40 do m42/44 czy trzeba będzie zmieniać również parownik
fazer_deluxe napisał(a):U mnie w 318 M40 do odpowietrzenia jest jedna śrubka obok korka na chłodnicy (taka czarna plastikowa). Trzeba zagrzać silnik odkręcić tą srubke i poczekać, aż zacznie lecieć płyn i zakręcić. Jak to nie pomoże to jest jeszcze jedna na bloku silnika i trzeba z nią zrobić dokładnie tak samo.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości