Panowie (i Panie, chociaż pewnie nieliczne) potrzebuję pilnie paru wymiarów spod maski, bo blacharz po spotkaniu z sarenką musi dokonać paru korekt... Gdybyście mogli zmierzyć odległości zaznaczone na rysunku, byłbym bardzo wdzięczny.

Wszystkie trzy strzałki prowadzą z jednej strony do śruby mocowania amortyzatora (na foto akurat jest zasłonięta kapturkiem) - chodzi mi o odległość od samej śruby, nie od nakrętki.
Natomiast z drugiej strony - po kolei, od "najniższej" strzałki, do "najwyższej":
1) od krawędzi otworu we wzmocnieniu czołowym,
2) od krawędzi wzmocnienia na wysokości "kropki" (punktu)
3) od krawędzi wzmocnienia na wysokości zawiasu (od strony boku pojazdu) - tu akurat dotyczy chyba tylko osób, które akurat mają wyjętą chłodnicę.
Chodzi mi o wymiary z szerokiej lampy, egzemplarza nieuszkodzonego przodem, oczywiście, z obydwu stron (symetrycznie). Nie mam na miejscu ani w pobliżu nikogo znajomego z takim egzemplarzem, na okolicznych szrotach również nie ma.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo tak jak wspomniałem, blacharz musi dokonać paru korekt - okazało się, że mogę mieć problemy ze zmieszczeniem chłodnicy z 324td (nissens) i wiska/wiatraka z tdsa, wszystko na poduszkach z e34.. Silnik m52. Jak będę znał te wymiary to będę wiedział, czy korekty potrzebne i w jakim zakresie.. Wtedy ww. graty powinny wejść bez problemu.
Nie ukrywam, ze zależy mi na czasie.
Z góry dzięki.

Takie wymiary są "ładniejsze".