Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

Ja nie mówię o normalnej jeździeLord Lukasz napisał(a):Nie narzekaj, między asfaltem a miską u mnie kluczyk w pionie sie nie mieści i daje rad tak już pewnie ponad rok i ani raz nie została, co do ocierania spodem to na zwykłym zawiasie tak miałem że haratałem tłumikiem jak 3 osoby siedziały z tyłu, teraz mam gwint z tyłu i nawet przy pełnym składzie i pełnym bagażniku nie dotkne niczym asfaltu podczas jazdy
Mówię o sytuacji gdzie cztery koła stoją na równym asfalcie, a pomiędzy osiami masz próg zwalniający, czyli hamski test prześwitu zorganizowany przez drogowców 
abrover napisał(a):Czy przy 4-5 osobach "łapiecie" niektóre progi zwalniające? Ja tak, większość. Jak wygląda jazda po leśnych drogach przy 4-5 osobach? U mnie źle, co chwilę coś szoruje, trzeba jechać bardzo wolno. Zawieszenie mam fabryczne, koła również 195/65/14

abrover napisał(a):
grzecznie poprosiłem o wyjcie z pojazdu wszystkich (do działeczki było jakieś 200 m), oni spacerowali a ja wiozłem ich bagaże![]()
i mieli spacerek
bynajmniej lepiej niż bez nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości