Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

zdecydowanie zmienić ,nawet jeśli klient chce zaoszczędzić i zmienia pierścienie ,robi głowicę to mechanik powinien zasugerować inspekcję panewek.Zdrowa góra silnika i słabe panewki to złe zestawienie.Mak-E30 napisał(a): uwierzyć mu czy zmienić mechanika?
ten tekst wiele mówi o poziomie wiedzy i podejściu do klienta.Mak-E30 napisał(a):a on mi na to, że w e30 po wymianie oleju na rzadszy to nie jest nic strasznego i mam się nie przejmować bo to się zdarza albo wręcz jest normalne i póki będzie gasnąc po dodaniu gazu to to zaakceptować
Po inspekcji panewek stwierdził, że są w nie najgorszym stanie i moge zaczekać z wymianą co najmniej do wiosny.. Po tym jak sie z nim skontaktowałem powiedział, że wszystko dokładnie posprawdzał i jest pewny za szczelność, przeczyścił też pompe oleju.. ale dla mojego spokoju powiedział, że mam przyjechać i sprawdzimy manometrem ciś. na magistrali.. Jestem umówiony na poniedziałek, zobacze co bedzie..
to wynik Twojej niepełnej relacji .W takim razie zmień czujnik i sprawdż wsuwkę bo może po rozgrzaniu słabo łączy,a ciśnienie i tak warto sprawdzić .Makaveli napisał(a):Ja bym zaczął od czujnika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość