jak sie rozliczamy z kasą ? tzn kiedy i komu(gdzie ) przelac???

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

kubikwroc napisał(a):Pablos, wygląda na to, że to są te same siłowniki: http://www.realoem.com/bmw/pl/showparts ... Id=52_0249 (numer 26 i 27)
Ale na wszelki wypadek sprawdź to jeszcze.

) - chciałem mieć dobre wyjście do rozmowy o jeszcze niższej kasie przy zakupie 100szt. i więcej. Na koniec rozmowy już mi potwierdził, że jak zamówimy 100 szt. to zrobi jeszcze lepszą cenę, ale to będzie musiał już wiedzieć konkretnie ile zamawiamy.
- może być ciężko, ale pewnie do 35zł spokojnie się to uda. Tak czy siak... uda się, czy się nie uda... proszę się nastawiać na kwotę 37,5 zł za szt. I jak ktoś jeszcze jest chętny to proszę o dopisywanie.1. Kubik x8
2. JakubT x8
3. Yarek x16
4. DZIADZIA x8
5. marekzegarek x8
6. hodi x8
7. Oskar x8
8. HNT126 x8
9. Pietrek x8
10. martin x8

) A mam porównanie z forum.bmwmotoklub.pl ( jesli chodzi o nasza markę) Super , ze sa tu ludziska którym sie chce. Dzieki bardzo ! martin napisał(a):w takiej sytuacji jestem za opcja nr 2 - wszystkie 400N
Dygresja: muszę Wam powiedzieć , ze jestem tu krótko i mało , ale zdaje mi się ,zę to fajne forum) A mam porównanie z forum.bmwmotoklub.pl ( jesli chodzi o nasza markę) Super , ze sa tu ludziska którym sie chce. Dzieki bardzo !

THCulture napisał(a):martin napisał(a):w takiej sytuacji jestem za opcja nr 2 - wszystkie 400N
Dygresja: muszę Wam powiedzieć , ze jestem tu krótko i mało , ale zdaje mi się ,zę to fajne forum) A mam porównanie z forum.bmwmotoklub.pl ( jesli chodzi o nasza markę) Super , ze sa tu ludziska którym sie chce. Dzieki bardzo !
Najlepsze, chociaż czasami pojawiają się syndykatowe odzywki i szydera
A szydera na tym forum to jedna z fajniejszych rzeczy, bo najczęściej towarzyszy jej dobry żart i poczucie humoru
Alternatywy raczej nie ma.
Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość