[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Ga?ki zmiany biegów z pakietu M Technic

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Re: Gałki zmiany biegów z pakietu M Technic

Post numer:#16  Postprzez kubikwroc » 20 sty 2016, o 15:22

Obawiam się, że przy podświetlaniu emblemat był sprzedawany jako jedna cześć z całą gałką. Możesz spróbować dopasować ten: http://www.realoem.com/bmw/pl/part?id=1 ... 5111221612. Może da się go jakoś przerobić, żeby świecił.
kubikwroc

Post numer:#17  Postprzez dzidzia24 » 20 sty 2016, o 16:39

Tak właśnie myślałem że będę musiał zwykły przerobić na podświetlany.No dobra jakoś to się ogarnie.A teraz powiedźcie mi gdzie dać gałkę do obszycia żeby było dobrze.Obszywał ktoś gałkę w jakiejś firmie i może polecić?
dzidzia24

Post numer:#18  Postprzez JakubT » 31 sty 2016, o 03:09

dzidzia24 napisał(a):Tak właśnie myślałem że będę musiał zwykły przerobić na podświetlany.No dobra jakoś to się ogarnie.A teraz powiedźcie mi gdzie dać gałkę do obszycia żeby było dobrze.Obszywał ktoś gałkę w jakiejś firmie i może polecić?

W polecanych czy coś takiego na forum jest osoba, która dobrze obszywa. Wujek czy coś takiego. Ja wysyłałem do niego kierownicę z innego auta, zrobił TOP :like
JakubT

Re: Ga?ki zmiany biegów z pakietu M Technic

Post numer:#19  Postprzez bmw325i » 16 mar 2017, o 19:48

Odświeżam temat,
czy udało Ci się przerobić emblemat na podświetlany, czy może reanimowałeś stary emblemat?
bmw325i

Poprzednia strona

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo