[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

E30 Zamiana foteli z coupe do sedana

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

E30 Zamiana foteli z coupe do sedana

Post numer:#1  Postprzez Arcadiomorales » 23 cze 2016, o 07:28

Witam. Chcę zamienić się fotelami ze zwykłych na sportsitze. Problem w tym że swoje zwykłe mam z sedana a dostęp do sportsitze mam z coupe. I teraz moje pytanie, czy trzeba rozebrac całe fotele żeby przełożyć mechanizmy ze sportsitze z coupe do moich zwykłych z sedana? Ja mógłbym w sedanie mieć bez przeróbki z coupe ale koleś z którym chce się zamienić też musi mieć sprawne moje zwykle, dlatego musiałbym to poprzekładać. Trzeba rozebrać wszystko w drobny mak? Z góry dzięki. Pozdrawiam
Arcadiomorales

Re: E30 Zamiana foteli z coupe do sedana

Post numer:#2  Postprzez THCulture » 23 cze 2016, o 12:39

Arcadiomorales napisał(a):Witam. Chcę zamienić się fotelami ze zwykłych na sportsitze. Problem w tym że swoje zwykłe mam z sedana a dostęp do sportsitze mam z coupe. I teraz moje pytanie, czy trzeba rozebrac całe fotele żeby przełożyć mechanizmy ze sportsitze z coupe do moich zwykłych z sedana? Ja mógłbym w sedanie mieć bez przeróbki z coupe ale koleś z którym chce się zamienić też musi mieć sprawne moje zwykle, dlatego musiałbym to poprzekładać. Trzeba rozebrać wszystko w drobny mak? Z góry dzięki. Pozdrawiam

Trzeba dołożyć linki do składania i dospawać rączkę do tych linek z tego co pamiętam.
THCulture

Post numer:#3  Postprzez Arcadiomorales » 23 cze 2016, o 13:31

Czyli nie jest tak prosto jak mogłoby się wydawać. A siedziska się też różnią bo w sportsitze jest dodatkowa regulacja.. czyli sporo rozbierania i przekładania. Dobra dzięki.
Arcadiomorales

Post numer:#4  Postprzez mattim » 23 cze 2016, o 17:52

Temat poruszany na forum kilka razy. W twoim przypadku nie da sie tego zrobić.
mattim
Moderator

Moje BMW: 323i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B23
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: _____
Silnik: MxxBxx

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo