[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Wnętrze e30 M3 cabrio beż

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Wnętrze e30 M3 cabrio beż

Post numer:#1  Postprzez barteckiGDY » 22 wrz 2016, o 21:56

Witam. Od jakiegoś czasu na allegro pojawia się ogłoszenie z tapicerką wnętrza e30 cabrio mtechnik M3.
Link do aukcji: http://allegro.pl/bmw-e30-cabrio-sportsitze-m-technic-m3-i6491368691.html#thumb/2
Tylna kanapa z zagłówkami. Wiem, że w europejskiej wersji pojawiały się modele z zagłówkami jako opcją dodatkową. Pytanie tylko czy ta tapiceka jest oryginalna ? Czy tego typu wstawki mtechnik na fotelach i tylnej kanapie były tam oryginalnie ?Czy przypadkiem boczki drzwi nie powinny mieć pionowych przetłoczeń/szwów?Jeśli ktoś mógłby mi tu doradzić, bo poważnie się przymierzam do tego zakupu.

Autor otrzymał ostrzeżenie,
ponieważ post jest niezgodny z Regulaminem!
Powód: Link do aukcji
barteckiGDY

Re: Wnętrze e30 M3 cabrio beż

Post numer:#2  Postprzez M-Technic2 » 22 wrz 2016, o 23:26

Nie wstawiaj linkow do aukcji tylko zdjecia na przyszlosc bo zaraz dostaniesz i tak warna.

Mam taka sama tapicerke w swoim cabrio ,ten sam oddcien.I powiem ci ze ona wyglada tak samo na jeszcze fabryczna.
Wstawki m technik to sobie moze wpiac kazdy bo sa one dostepne luzem do kupienia -taki gadzet.
Boczki maja prawidlowe przeszycie.

fakt tapicerka w niezlym stanie
ale powiem ci tak ,cena za ten srodek to kosmos, 7k za srodek ???
z rok poltora temu byl tez srodek w tym kolorze za 2500 ,fakt troche gorszy ale gdzie 7k ? :jawdrop:
M-Technic2
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#3  Postprzez barteckiGDY » 23 wrz 2016, o 00:12

Tak cena jest z kosmosu,ale polceam popatrzeć na ceny..w ciagu roku 100% w góre...szczególnie do cabrio, do sedana i coupe sa jeszcze w normalnych cenach.tak czy siak dzięki za info.myślałęm, że te znaczki mtechnik są na stałę w tapicerce. Patrzyłem na tapicerke stricte w wersjach M i ta tutaj to jest tylko mtechnik.Oryginalnie Mki miały inne boczki.Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.
barteckiGDY

Post numer:#4  Postprzez M-Technic2 » 23 wrz 2016, o 09:06

patrze na ceny 2 kolesi wystawilo srodki po 7 tys, wiec trzeba wyjsc z zalozenia ze to normalna cena.
jak ktos ma wolne $ niech placi :)
dla mnie to przesada,o srodek w skorze do cabrio duzo latwiej moim zdaniem niz do 2d.
mylisz pojecia to nie zaden mtechnic,zwykly srodek, znaczki mozna powiedziec ze juz sa na stale ,montuje sie je na bolcach ale jak je wyjmiesz zapewne zostana po nich dziury i slady.
M-Technic2
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo