[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Pada aku - wina alarmu?

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Post numer:#16  Postprzez tigre0070 » 22 kwi 2008, o 20:56

Majkel82, ale durote napisałeś...jak radio może żreć prąd skoro jest wyłączone? zużywa go tylko tyle żeby zapamiętać ustawienia i musi w wielu przypadkach być żółty z czerwonym spięty ,bo inaczej będzie gubiło ustawienia itp...
tigre0070

Post numer:#17  Postprzez Majkel82 » 22 kwi 2008, o 21:04

tigre0070 napisał(a):Majkel82, ale durote napisałeś...jak radio może żreć prąd skoro jest wyłączone? zużywa go tylko tyle żeby zapamiętać ustawienia i musi w wielu przypadkach być żółty z czerwonym spięty ,bo inaczej będzie gubiło ustawienia itp...

Dlatego pytam czy to możliwe a nie twierdze że tak jest :P bo już mnie to wkur :cen: z tym akumulatorem.
Obadam miernikiem i zobacze co i jak.
Majkel82

Post numer:#18  Postprzez szewczu » 22 kwi 2008, o 21:44

tigre0070 napisał(a):Majkel82, ale durote napisałeś...jak radio może żreć prąd skoro jest wyłączone? zużywa go tylko tyle żeby zapamiętać ustawienia i musi w wielu przypadkach być żółty z czerwonym spięty ,bo inaczej będzie gubiło ustawienia itp...

a ja sie z tym nie zgodze ja mialem zwarte te dwa przewody i mi zarlo prad a przez to ze bylo zwarte dzialaly mi kierunki wycieraczki i nawiew bez kluczyka rozpiolem te dwa kable i jest git a to ze musza byc zwarte to tak jest ale widac ze nie zawsze skoro tu powodowalo zwarcie jakies a no i u mnie jest rozpiete i nie gubi ustawien
szewczu

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie