[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

zatyczki od pasów na tylnej kanapie

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

zatyczki od pasów na tylnej kanapie

Post numer:#1  Postprzez sok » 22 maja 2008, o 21:35

Brak w mojej beemce niestety takich plastików które są w tylnej kanapie na dole w oparciu, chyba wkłada się w nie zatyczki od pasów. Ostatnio chciałem je kupić u pewnego jegomościa, bo strasznie brzydko to wygląda, takie 2 dziury do gąbki, aż wstyd kogoś zaprosić na tylną kanapę :oops: Ale sprzedający powiedział mi że prawdopodobnie są one integralną częścią kanapy, i teraz moje pytanie czy można je wmontowywać/wymontowywać z oparcia?

Z góry dzięki za odpowiedź.
sok

Post numer:#2  Postprzez Strzelba » 22 maja 2008, o 23:37

z tego co pamietam jak obracalem kanape w raczkach swych to faktycznie jest to czesc integralna i nie zabardzo sie da to wymontowac bez uszczerbku dla kanapy albo owych plastikow
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!!
NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik

Czapki bejsbolówki z logo forum
Strzelba
Administrator

Moje BMW: 328iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M52B28
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 318iS
Nadwozie: Coupe
Silnik: M42B18

Post numer:#3  Postprzez sok » 23 maja 2008, o 16:46

To nie za ciekawie to wygląda w takim razie. Kupować nową kanapę trochę głupi pomysł, a jeździć z dziurami też. To już chyba teraz wiem dlaczego nigdy nie mogłem znaleźć na allegro takich plastików osobno.
sok

Post numer:#4  Postprzez Adrian » 23 maja 2008, o 19:10

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=52&fg=30

Zobacz, że te elementy występują jako części zamienne, mają swój nr więc może zamów w ASO. Koszt nie duży bo jakieś 27 zł. Na allegro nie znalazłeś bo jesteś chyba pierwszą osobą, która to potrzebuje.
Adrian
Magister

Moje BMW: 320
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B20
Silnik: MxxBxx

Post numer:#5  Postprzez sok » 23 maja 2008, o 22:17

Dzięki za pomoc, naprawdę nie wiem po co ktoś je wyciągał, jutro zadzwonię do ASO i spytam o te plastiki.
sok

Post numer:#6  Postprzez Antonio » 24 maja 2008, o 20:32

Jezeli beda sporo kosztowac to jak chcesz wysle Ci cale oparcie z tymi plastikami i sobie je wyjmiesz a z oparciem zrobisz co Ci tam sie podoba, zaplacisz tyle co za przesylke i ze 2 piwa ;)
Antonio

Post numer:#7  Postprzez sok » 24 maja 2008, o 20:44

Dzięki, ale jeden Gościu już mi je wyjął z oparcia, podobno nie było łatwo, i mam mi wysłać za coś koło 20zł, ale jak coś nie wyjdzie to się zgłoszę po twoje, oczywiście z :ber: dla ciebie :D
sok

Post numer:#8  Postprzez Antonio » 25 maja 2008, o 00:32

Ok, to ja wrazie co sprobuje je wymontowac, bo kanapa pojdzie na smietnik bo nie mam gdzie tego trzymac. Pozdro.
Antonio

Post numer:#9  Postprzez sok » 26 maja 2008, o 22:12

Już sobie załatwiłem od tego gościa co wcześniej pisałem, za 20zł, to chyba raczej cena do przyjęcia. Ale podobna strasznie ciężko się je ściąga, z tego co mówił.
sok

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo