[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Zdzerzak przód M-technik II montaz

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Zdzerzak przód M-technik II montaz

Post numer:#1  Postprzez lysy192 » 28 maja 2008, o 17:47

witam mam pytanko chciałbym zakupic dokładke zderzaka przód m-technik znalazłem na allegro za 149 zł http://moto.allegro.pl/item367866283_sp ... _e_30.html

mam pytanie czy jest jakis problem z montazem takiego zderzaka zeby to wyglądało normalnie bez odstawania itp tylko ze mam jeden problem mój przedni pas jest lekko pogiety po prost poprzedni własćiciel walnął w krawęznik i dlatego chce zakupic taki zderzaczek czy bede musiał wymienic pas przedni zeby to w miare wygladało prosze o pomoc
lysy192

Post numer:#2  Postprzez matisik » 28 maja 2008, o 19:22

nie ma problemów z montażem, poszukaj dobrze na allegro, ja dostałem taką samą dokładke za 100zł. Pomalowałem i wygląda pięknie, póki co nie trzyma sie na niczym, po prostu na wcisk :) trzyma sie i nie chce mi sie nic robić przy niej, ale musze bo jak spadnie to będzie po niej

Co do tego pogiętego zderzaka to wydaje mi sie że wszystko bedzie ok. Ważne żeby końce były proste.
matisik

Post numer:#3  Postprzez RESO » 28 maja 2008, o 21:23

Przyklej to na klej do szyb i będzie ok.
RESO

Post numer:#4  Postprzez matisik » 28 maja 2008, o 21:51

była tak przyklejona stara dokładka, ja jednak wole wkręcić śrubke albo spiąć to plastikową opaską, żeby można było w razie czego szybko ściągnąć
matisik

Post numer:#5  Postprzez E30_ALPINA_C2 » 17 cze 2008, o 15:42

wklej punktowo w kilku miejscach na klej do szyb - potem łatwo zdejmiesz dokłądke nacinając tylko klej.
E30_ALPINA_C2

Post numer:#6  Postprzez KAWUŚ » 22 cze 2008, o 02:12

Nie kupuj od tego człowieka !!!!! Ja do swojej od niego kupiłem MT II .... o ile tył pasował zajebiscie, o tyle przód wogole... Blacharz ledwo mi to zamontował... był strasznie lipny odlew z laminatu.... z jednej strony i tak mi odstaje, ale nie było szans zeby to zniwelowac... osobiscie nie polecam...
KAWUŚ

Post numer:#7  Postprzez dugi81 » 8 wrz 2008, o 20:36

ja kupilem do swojej i pasi, umocowalem to guma do szyb i wkretami , nie ma lipy,
dugi81

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo