Witam mam zamiar sie zabrać za wstawianie tylnich błotników, z czym nie będzie problemu, ale gorzej już z błotnikami wewnętrznymi nie mogę ich nigdzie kupić a moje stare są do wymiany. Dorabiać z blachy raczej nie wchodzi w grę bo będzie ciężko je dorobić. Macie może jakiś pomysł jak to zrobić albo gdzie kupić błotniki albo jakieś nadkola przynajmniej
hmm..... szroty to chyba raczej odpadają a raczej jedyne wyjście to sklepy i części nowe ( nie muszą być orginalne )
jak chcesz jakies reperaturki to zapytaj w ASO (to jest najlepsze wyjście ale za to nie tanie ) albo BHMD ( specjalizują sie właśnie w częściach karoseryjnych ) ewentualnie InterCars .
jak chcesz wiedzieć ile będzie mniej więcej kosztować coś w ASO to tu masz stronke na której podane są ceny $ i będziesz mógł sie zorjentować ile kasy trzeba wyłożyć
http://www.realoem.com/
Post numer:#7przez Strzelba » 25 gru 2008, o 22:55
tak podziele sie
aso i wszystko jasne
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum