[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

problem z lakierem....

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

problem z lakierem....

Post numer:#1  Postprzez latino91 » 27 cze 2008, o 20:43

Witam. Mam taki problem...kupiłem włśnie e30 ale ktoś ją strasznie zburaczył i pomalował na perłowy fiolecik :evil: i teraz musze zrobić nadkola i pomalować zderzaki, a nie stać mnie na malowanie całego auta;/ i chciałbym pomalować dół na jakiś inny kolor poprostu przez to, że ten perłowy jest u mnie strasznie drogi :mad2: i nie wiem jaki to mógłby być kolor :oops: czytałem na forum, że to szpeci auto, ale może gdyby dobrać jakiś ładny kolorek, np złoty?? może by coś z tego wyszło??? macie jakieś propozycje co można z tym zrobić??? z góry dzięki panowie :cool2:
latino91

Post numer:#2  Postprzez Kruczek » 27 cze 2008, o 20:47

wyjdzie Ci straszna kupa... :nienie:
zrób zaprawki i jeździj hehe
Kruczek
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#3  Postprzez matisik » 27 cze 2008, o 20:54

złoty? ;| podeślij zdjęcie swojego modułu :) jak nie masz kasy, to weź hammeraita i maźnij pędzlem. Albo dość duży garaż, sprężarke, pistolet i pomaluj sam. Dużo cierpliwości, dobra ręka i lakier wygląda nie najgorzej
matisik

Post numer:#4  Postprzez 1loco3hrs » 27 cze 2008, o 20:58

mysle ze lepiej sie wstrzymac z flip flopem bo niezbyt ciekawie to moze wygladac :/ osobiscie polecalbym odlozyc wieksza gotowke i siknac calego bolida najlepiej w jakis ladny ciemny kolorek a poki co porobic wyprawki i przebunkrowac troche czasu w takiej formie. pozdrawiam i zycze powodzenia!!
1loco3hrs

Post numer:#5  Postprzez moher » 27 cze 2008, o 20:58

matisik napisał(a):złoty? ;| podeślij zdjęcie swojego modułu :) jak nie masz kasy, to weź hammeraita i maźnij pędzlem. Albo dość duży garaż, sprężarke, pistolet i pomaluj sam. Dużo cierpliwości, dobra ręka i lakier wygląda nie najgorzej

potem polerka i jest git
moher
Magister

Moje BMW: 318is
Nadwozie: Touring
Silnik: M42B18
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 540i
Nadwozie: Touring
Silnik: M62B44
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#6  Postprzez maaaad » 27 cze 2008, o 22:01

A ja napiszę tak: fioletowy to była pierwsza, oficjalna barwa ///M GmbH ;]
maaaad
Magister

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Sedan
Silnik: M52B28
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#7  Postprzez latino91 » 27 cze 2008, o 23:13

NIe auto było czerwone;] i nie wiem kto pomalował tą perłą śmieszną;] a na całe auto ile trzeba mniej więcej farby?? A i pomysł z tym drugim kolerem to lakiernika, ale właśnie mówiłem mu, że zły pomysł w beemce;]a z 2 str ta fioletowa perełka :duh: to lipa straszna.....
latino91

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo