[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

utopiona E30 POMOCY!!!

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Post numer:#16  Postprzez Stammek » 24 wrz 2008, o 02:03

lmapy,uszczelka bagaznika i akurat w tym miejscu gdzie jest lewarek jest odplyw szybra wiec moze sie cos zatkało.
Obrazek
Stammek
Doktor

Moje BMW: 325iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: vwt4
Nadwozie: Touring

Post numer:#17  Postprzez Arczi e30 » 24 wrz 2008, o 07:00

dokłądnie bardzo czesto zatyka sie odpływ .. szczegolnie jak ktoś uwaza że bagaznika nie trzeba wogole czyścic :P przez lampy jednak jak koledzy piszą też czesto leci .. teraz niemam z tym problemów .. ale w jednej z poprzednich e30-tek jak tylko popadał desz to miałem prawie po same brzegi wypełnioną to wnekę .. zdjełem uszczelki lamp i założyłem inne, ale nie nowe, były tylko w duzo lepszym stanie od starych problem ustał ..warto te uszczelki popsiukac spreyem do uszczelek, wtedy lepiej przylegaja
Obrazek
Gites majonez :D
Arczi e30
Profesor

Moje BMW: 32xx
Nadwozie: Sedan
Silnik: mxxbxx

Post numer:#18  Postprzez jawor735 » 25 paź 2008, o 15:42

u mnie jak popadal deszcz to woda sie wylewala z tych wnek :D ale jak tylko to zobaczylem to od razy rozebralem lampe i dolozylem wymagana ilosc sylikonu ... teraz nie ma ani grama ...
jawor735

Post numer:#19  Postprzez michaś » 27 paź 2008, o 00:11

wymieniłem uszczelki lampy i klapy tylniej i jest o niebo lepiej. teraz tylko uszczelka anteny i bedzie chyba git
michaś

Post numer:#20  Postprzez matisik » 27 paź 2008, o 14:52

w poprzednim autku miałem dziurke przy progu i woda mi wlatywała pod nogi kierowcy. Wczoraj znalazłem wode pod nogami pasażera, gąbka cała przesączona, ale dziur nie widać ;/ Z odpływu szyberu też nie leci, z góry też nie leci bo dywanik suchy... Jakieś pomysły?
matisik

Post numer:#21  Postprzez miki » 27 paź 2008, o 18:51

matisik dobrze przejrzyj podwozie pewnie tam cos jest
miki

Post numer:#22  Postprzez wiktor » 28 paź 2008, o 20:53

U mnie czasami przez uszczelki w drzwiach woda sie delikatnie do srodka saczyla-jak samochod stal krzywo.Wlewala sie przez prog.
Obrazek
BMW M///POWER KLUB KAMIONNA
wiktor
Stażysta

Moje BMW: 325ix
Nadwozie: -------
Silnik: m20b25

Poprzednia strona

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo