[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

uszczelka klapy

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

uszczelka klapy

Post numer:#1  Postprzez bambus » 12 paź 2008, o 11:42

Witam
Musze wymienić uszczelke tylnej klapy w moim kombiaczku bo puszcza wode i niestety w ASO koszt to ponad 200zl :mad2: może ktoś juz zastapił jakimś zamiennikiem lub jest jakaś uszczelka na metry kupowana..???
pozdro600
bambus

Post numer:#2  Postprzez matisik » 12 paź 2008, o 14:21

jak nie masz popękanej uszczelki to spróbuj czegoś takiego http://moto.allegro.pl/item451725432_ho ... 150ml.html
matisik

Post numer:#3  Postprzez miki » 12 paź 2008, o 14:48

tez mam z tym problem
uszczelka w aso w bialymstoku to koszt ponad170zl do coupe(na wiosne szukałem :twisted: )
innym wyjsciem chyba najlepszym jest załozenie uzywanej uszczelki z auta na czesci - tego nie powinni cenic za bardzo bo zazwyczaj chyba i tak sa wyrzucane wraz z tym co pozostaje z auta
miki

Post numer:#4  Postprzez michaś » 13 paź 2008, o 00:34

miki to jakoś drogo u was bo ja ostatnio kupywałem do sedana i z uszczelkami lamp tylnich zapłaciłem 154 zł a one są po 23zł sztuka wiec uszczelka klapy to koszt u mnie troche ponad 100. wydaje mi sie ze jezeli puszcza wiec musi gdzies być juz stara i sparciała(popękana) i lepiej kupić nową i nie bawić sie w klejenie czy jakieś inne patenty.
michaś

Post numer:#5  Postprzez miki » 13 paź 2008, o 17:09

powaznie taka cena za sama uszczelke bagaznika tez bylem w szoku :shock:
miki

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo