[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

blachy i szyby wąska lampa a szeroka

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

blachy i szyby wąska lampa a szeroka

Post numer:#1  Postprzez JAWOR75 » 19 paź 2008, o 12:22

Witam Wszystkich,
mam pytanie dotyczące blach, szyb i innych elementów karoserii w wąskiej i szerokiej lampie, wersja 4d.
Czy poza klapą (inny post) są zamienne np. drzwi, maska, szyby etc. Dzęki za wszelkie info.
Pozdrawiam
Jawor
JAWOR75

Post numer:#2  Postprzez matisik » 19 paź 2008, o 13:30

drzwi od szerokiej są na 100% takie same co w wąskiej, maski pewnie też, szyby są inne, podnośniki do szyb są inne.
matisik

Post numer:#3  Postprzez JAWOR75 » 19 paź 2008, o 17:43

Dzieki
JAWOR75

Post numer:#4  Postprzez MisiekE30 » 17 lis 2008, o 23:58

Szyby są takie same tylko mocowania podnosników do szyb i podnosniki są inne. Ostatnio wymienialem szybe u mnie w sedanie z tylu z lewej strony i kupiłem z wąskiej lampy i miała inne mocowanie prowadnicy i musialem dokupic prowadnice do tego i pasowala w 100% drzwi są te same bo mają nawet otwory wszytskie ze pasują podnosniki i wszytsko z wąskiej.
MisiekE30

Post numer:#5  Postprzez Stammek » 18 lis 2008, o 00:28

przednie blotniki tez są takie same :D
Obrazek
Stammek
Doktor

Moje BMW: 325iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: vwt4
Nadwozie: Touring
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#6  Postprzez JAWOR75 » 18 lis 2008, o 15:47

Stammek napisał(a):przednie blotniki tez są takie same :D

Wielkie dzieki[/code]
JAWOR75

Post numer:#7  Postprzez matisik » 19 lis 2008, o 16:47

MisiekE30 napisał(a):Szyby są takie same tylko mocowania podnosników do szyb i podnosniki są inne. Ostatnio wymienialem szybe u mnie w sedanie z tylu z lewej strony i kupiłem z wąskiej lampy i miała inne mocowanie prowadnicy i musialem dokupic prowadnice do tego i pasowala w 100% drzwi są te same bo mają nawet otwory wszytskie ze pasują podnosniki i wszytsko z wąskiej.

może tylne, przednie boczne szyby są inne, różnią się nie tylko mocowaniem
matisik

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo