[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

witam , potrzebny dobry blacharz z białegostoku i okolic..

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

witam , potrzebny dobry blacharz z białegostoku i okolic..

Post numer:#1  Postprzez santos666 » 4 lut 2009, o 13:23

witam potrzebuję dobrego blacharza z białegostoku , nie musi być najtańszy ale żeby nie :cen: , ze tego to on robić nie będzie bo to dużo roboty , albo żebym na wiosnę zajechał , czy inne pierdoły bo robota nie szybka i wymagająca trochę przyłożenia się.

mam 2 progi do poprawienia , i na kielichu pod bezpiecznikami niewielka wspawka sie szykuje , tylna klapa i maska do wymiany i malowania.

z góry dzięki wszystkim za info...

:tun: :tun: :tun: :tun: :tun:
-----DZIDADWIEŚCIE-----

8
santos666
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#2  Postprzez trusek99 » 4 lut 2009, o 16:23

u nas jest solidny blacharz tylko to troche drogi od Ciebie jakies 70km..
trusek99

Post numer:#3  Postprzez miki » 4 lut 2009, o 19:50

santos666 moje e30 jest wlasnie robione w Jama Garage czyli u Wojka. (zobacz sobie w galerii)tez duuuuuuzo roboty jest przy tym a jesli nie wchodzi w gre malowanie calego auta tylko elementow to pewnie sie tego podejmie jak obejrzy. odezwij sie do niego jest zarejestrowany na forum, kasy policzy uczciwie a nie wywali Ci cene z kosmosu.
miki

Post numer:#4  Postprzez santos666 » 6 lut 2009, o 00:04

spoko chętnie podjade, dajcie mi namiar na WOJTKA , u mnie to tak:

progi były by ok gdyby goście w warsztacie pińków nie podstawili.....jeden jedyny raz i w tych miejscach zaczęło rzreć , jak ją kupiłem 5 lat temu to zrobiłem błotniki i drzwi a klapa i tak była już do bani więc olałem , teraz jest już syyyyf , a maska to było tak ze :

była biba , wszyscy pili ja najwięcej i sie wgięła troszke ....... ... :bag: :bag: najpóźniej przed następną zimą chcę te blachy wyszykować , nie musze mieć na zaraz , mam służbowy , nie robie też oldtimera , wole skutecznie, z wierzchu ładnie a pod spodem solidnie.mam nawet gdzieś numer lakieru z mieszalni .

do poniedziąłku jesstem we wrocku więc po łyyykendzie bym sie rozeznał ile to to kosztuje taka przyjemność .

jak coś to parkuje na skorupskej , często widze tam różne bejki to nie dzieś kołomnie???? :tun: :tun: :tun:
-----DZIDADWIEŚCIE-----

8
santos666
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo