[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Patent na uszczelkę w drzwiach

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Patent na uszczelkę w drzwiach

Post numer:#1  Postprzez zetor116 » 1 mar 2009, o 13:20

Witam, nie mam pojęcia czy w dobrym dziale piszę ale mam nadzieję, że tak. Macie jakieś pomysły czym przykleić czy co zrobić by nie spadała uszczelka z drzwi? Pi kilkukrotnym otwarciu drzwi około 5 cm uszczelki górnej w drzwiach mi odchodzi i zastanawiam się czym to przykleić. Klejem do szyb, silikonem, może jakimś klejem błyskawicznym lub coś innego?
Wbicie klina i zaspawanie drzwi odpada :jum: :jum:
I jeśli ktoś ma podobny problem to polecam montowanie uszczelki za pomocą klucza płaskiego 17mm
zetor116

Post numer:#2  Postprzez Jasmen » 1 mar 2009, o 13:31

Myślę że z tego co wymieniłes najlepszy będzie klej do szyb ale już jej nie oderwiesz :P
Jasmen
Student

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M50B25
Instalacja LPG: TAK
Kolejne BMW: 728
Nadwozie: Sedan
Silnik: M52B28
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#3  Postprzez zetor116 » 1 mar 2009, o 13:34

Jasmen napisał(a):Myślę że z tego co wymieniłes najlepszy będzie klej do szyb ale już jej nie oderwiesz :P

Wiem właśnie.. jak kupiłem Bavarie to chciałem odciąć tylni spoiler to udało mi się... po jednej stronie spalić lakier struną, w środku jak ciołem nożem to bym palucha stracił a po drugiej stronie urwałem z lakierem. Mam talent do tego można powiedzieć :)))
zetor116

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo