[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Kradzież znaczków BMW

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Kradzież znaczków BMW

Post numer:#1  Postprzez abrover » 9 mar 2009, o 23:38

Witam.

Dziś zakosili mi oba loga BMW - maska i klapa. Nie narobili na szczęście żadnych innych szkód. Od prawie 3 lat mam ten samochód i pierwszy raz cokolwiek z niego skubnęli, a parkowałem już wszędzie, z radiem w środku i anteną CB, kołpakami, kołpaczkami itp.

Mam pytanie, czy te emblematy są oryginalne? http://moto.allegro.pl/item559346050_bm ... _nowe.html
Oznaczenia wskazują, że tak, ale cena już słabiej.

I czy u Was też koszą znaczki z samochodów? :duh:

No i parkując w tym samym miejscu - warto w ogóle kupować i zakładać te znaczki? :/
abrover

Post numer:#2  Postprzez golden.boy.mlody » 9 mar 2009, o 23:43

oryginalne to raczej nie a na kradzierz nic nie poradzisz. przeciez samochodu nie bedziesz pilnowal a bez znaczków tez jezdzic nie bedziesz.
golden.boy.mlody

Post numer:#3  Postprzez tytus » 10 mar 2009, o 00:58

Mojemu bratu kiedyś znaczki hondy pozdejmowali - z tym, że przy okazji porysowali lakier.
Więc i tak powinieneś się cieszyć (o ile można tak to nazwać).
Takie rzeczy lubią ginąć: znaczki, kołpaki, lusterka, itp...Niestety: taki kraj.
Co do znaczków, o których piszesz: patrząc na cenę raczej nie są one oryginalne. Ale skoro nie różnią się od oryginalnych to po co przepłacać - w końcu to tylko znaczek.
tytus
Student

Moje BMW: 320
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20b20
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: e30
Nadwozie: Cabrio
Silnik: MxxBxx

Post numer:#4  Postprzez kotmen » 10 mar 2009, o 02:08

dlatego bmw ma być czarne, obce blachy tez robia swoje. :twisted:

brejdakowi jakos kilka miechów temu od mitsubishi galanta podprowadzili, i co i ASO! :shock:

orginalnych znaczków panowie. co zrobić..

pisz do tych, co juz kupili czy pasuje, albo porównaj rozmiary z orginalnym.
http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?t=25764
Do trzech razy moja czarna sztuka! Obadaj!!

Twój komputer źle działa? Sprawdź www.pokomp.pl - Stołeczne Pogotowie Komputerowe
kotmen
Inżynier

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#5  Postprzez lukasz22r » 10 mar 2009, o 02:34

Te znaczki co pokazałeś raczej z ori nie mają wiele wspólnego........ja dziś zabuliłem w BMW za jeden 87zł
lukasz22r

Post numer:#6  Postprzez Belavius » 10 mar 2009, o 03:35

jako ze jestem ze szczecina umowilem sie pare miesiecy temu z mila pania ktora to sprzedaje zeby obejrzec ten emblemat. scierwo najgorsze. plastik syfiasty i jakosc jakby slepe dzieci na warsztatach robily, bez urazy. pani wyszla ze mna zeby zobaczyc jak wyglada orginalny, nie skomentowala. pozniej wymienilismy sie falszerstwami na allegro.
Pozdrawiam
Obrazek
Belavius
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#7  Postprzez Grzesiek2290 » 10 mar 2009, o 10:27

Ew. skocz na jakiś pobliski szrot i tam często idzie wyrwać oryginalne znaczki w dobrym stanie za te 10-20zł
E30 325i 87' - rozebrałem i nie umiem złożyć
Grzesiek2290
Doktor

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B2X
Instalacja LPG: NIE

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo