[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Jaki wybrać kolor??

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Post numer:#16  Postprzez PaWeLeK_E30 » 20 sie 2007, o 17:38

z tych co podałeś to grafit :cool2:
PaWeLeK_E30

Post numer:#17  Postprzez Gosia » 20 sie 2007, o 22:46

Grafitowy albo Czorny :D
Gosia

Post numer:#18  Postprzez evil » 20 sie 2007, o 23:45

Diamantschwarz Metalic
evil

Post numer:#19  Postprzez mafia » 21 sie 2007, o 13:24

zależy jak do auta podchodzisz. jeśli chcesz miec na sportowo, mrocznie, groznie i ma byc z daleka widac ze autem jedzie twardziel a nie pipa to grafit albo cos w tym stylu. Jeśli traktujesz samochód jak oldschoolowa limuzynke z polotem to rzuciłbym złoty, ja tak zrobiłem na sedanie i efekt zabija :D szczególnie w połączeniu z chromowanymi ramkami szyb i zderzaków. Jak chcesz to moge walnac pare poglądowych fotek swojej bo wiele takich nie znajdziesz (w odróznieniu od ospojlerowanych, czarnych "demonów" :p)
mafia
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#20  Postprzez orfeusz » 21 sie 2007, o 23:48

bardzo bym prosił bo ciemne nie zawsze jest ładne. A czarny odpada za dużo jest takich beemek ja muszę się wyróżniać

pozdro dla wszystkich
orfeusz

Post numer:#21  Postprzez KoAiS » 22 sie 2007, o 08:53

orfeusz napisał(a): A czarny odpada za dużo jest takich beemek ja muszę się wyróżniać

hmm...to weź sobie walnij na jaskrawy pomarańczowy, albo zielony :mad2:
Chociaż ta mi się podoba
Obrazek

mafia napisał(a): Jeśli traktujesz samochód jak oldschoolowa limuzynke z polotem to rzuciłbym złoty, ja tak zrobiłem na sedanie i efekt zabija

Ale to wszystko musi być naprawdę ładnie ze sobą zgrane
Obrazek Obrazek

Chociaż może ja się nie powinienem odzywać (mam białą :roll: ), ale jak się kaska zbierze to 100% będzie taka
Obrazek
KoAiS

Post numer:#22  Postprzez evil » 22 sie 2007, o 10:56

orfeusz napisał(a):bardzo bym prosił bo ciemne nie zawsze jest ładne. A czarny odpada za dużo jest takich beemek ja muszę się wyróżniać

proponuję różowy w zielone gwiazdki... będzie się zajebiście wyróżniał.
evil

Post numer:#23  Postprzez KoAiS » 22 sie 2007, o 11:31

evil napisał(a):proponuję różowy w zielone gwiazdki... będzie się zajebiście wyróżniał.

No właśnie zapomniałem wstawić zdjęcia tej E30...
KoAiS

Post numer:#24  Postprzez mafia » 22 sie 2007, o 11:51

@koais, beta z podpisu przefajna, nie rób z niej błagam czarnego monstra ;)

foty beda za pare godzin.
mafia
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#25  Postprzez evil » 22 sie 2007, o 11:59

a nie lepiej opierdzielić czarnym matem i obsypać piachem + kurzym pierzem?
evil

Post numer:#26  Postprzez KoAiS » 22 sie 2007, o 12:30

dobra mafia, przekonałeś mnie
mam pomysł zrobię sobie rosta, nie no dobra dosyć tego dogryzania!

APEL!!!!
Ludzie, ludzie i ludziska... Przeczytajcie to raz a uważnie, bo nie będę dwa razy powtarzał.
BMW E30 to jest samochód jedyny w swoim rodzaju (ktos już tu o tym pisał) i jego niepowtarzalną sylwetkę, krzywizny, linię boczną, ten agresywny a zarazem "przyczajony" przód, tył przemawiający - "możesz mi naskoczyć", dach, a jeżeli jeszcze są jakieś orginalne dodatki seryjnie montowane kiedyś w E30 to ta cała "kupa rzeczy" (nie obrażajcie się na mnie za wypowiedzenie się tak o E30) najlepiej będzie wyglądała w bardzo ciemnym kolorze.
Wystarczy spojrzeć na poprzednią stronę ile ludzi się wypowiedziało jaki kolor -> 99% poleca czarny, a stereotyp tępych dresów w czarnych bejcach to tym się nie przejmować, a i
orfeusz napisał(a):bardzo bym prosił bo ciemne nie zawsze jest ładne. A czarny odpada za dużo jest takich beemek ja muszę się wyróżniać

W takiej bejcy jak napisałem wyżej będziesz się najbardziej wyróżniał!!!

Ps: przepraszam jak kogoś obraziłem, jak coś źle napisałem, ale mnie poniosło...
KoAiS

Post numer:#27  Postprzez evil » 22 sie 2007, o 12:54

:cool2:
hura!!!
evil

Post numer:#28  Postprzez mafia » 22 sie 2007, o 14:26

wiadomo że agresywna/specyficzna stylistyka skłania do ciemnych kolorów. dlatego ich tyle jeździ, to raz. po dwa, wszystko zależy od upodoban właściciela. chcesz miec pozytywna, oryginalna limuzynke - bierzesz jasny. chcesz miec poważny, szybko i dosc agresywnie wyglądajacy samochód - bierzesz ciemny. stwierdzenie ze jedyny prawdziwy kolor dla tego auta to czarny pomine milczeniem.
jednak osobiscie twierdze że pomalowanie mojego przepoteżnego 86konnego dizla na czarno i obwieszenie mtechnikami byłoby przerostem formy nad treścia.
mafia
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#29  Postprzez Piter » 22 sie 2007, o 14:50

evil napisał(a):a nie lepiej opierdzielić czarnym matem i obsypać piachem + kurzym pierzem?

hahahahaha
Piter

Post numer:#30  Postprzez Makaveli » 23 sie 2007, o 08:28

No widze ze KoAiS sie otworzyl i slusznie kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie nawet w IV RP :mrgreen:
E30 Meeitng Poland
E30 Meeting Poland XIII.
https://petroholix.com/index.php
Odzież dla e30'stkowiczów i fanów klasycznego Motorsportu
Makaveli
Moderator

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20b25
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Poprzednia stronaNastępna strona