1.Przy 160km/h i w gore zaczyna mi mocno stukac dach tuz za tylna kanapa ... wiadomo nie jest tam do niczego zamontowany ,,, Czy tak ma byc
2. Dach... nie przecieka ( nawet pod silnym strumieniem z myjni recznej ) ale od wewnatrz widze miejsca gdzie jest plama ... czy impregnat zalatwi sprawe? czy mam sie zaczac martwic...
3. Halas... To moj pierwszy cabrio... wiec stuki stelaza dachu mocno dla mnie slyszalne... Czy to norma? muza gra..... Wink
4. ogrzewanie siedzenia kierowcy nie dziala... ( gdzies znalazlem w tematach ze "te typy tak maja" Wink ) oparcie grzeje... Ale czy komus sie udalo to naprawic...
i jak..
5. Uszczelki szyb... Wiadomo wszystko bez slupkow.. nie schodza mi sie szyba przednich drzwi z mala tylna idealnie,,... hacza o siebie ( niedomkam do konca tylnej szybki wtedy jest ok... Ale czy rozbierac i naprawiac, kupowac w ASO??? czy sie pogodzic...
6. Dziwne zjawisko ..sprawdzilem kontrolki nad lusterkiem check control ... odlaczajac np. czujnik ze zbiornika wyrownawczego... i dziala.... ale jak wody zabraklo do spryskiwacza... zero sygnalu ..... czujnik??? czy ktos cos kombinowal...
7. Nie znalazlem tematu felg.. takiego konkretnego.... Co sie tak wlasciwie nadaje do E30... zeby oponki poza nadkola nie wystawaly ... albo zeby sie felaski nie chowaly ,,, czyli Jakie ET --- zakres od ile do ile
? i jakie rozmiary opon dla 15" 16" 17" ... moze 18 " Very Happy....
8. Po kupieniu,,, widomo zaczynam podstawowe wydatki :
- pasek roz. jaki
?
- olej ... jaki??? ( wiem ze dobry;-))
-termostat.... ( nie jest idealny)
-wiskoza ... jaka ... oryginal czy zamiennik ?
- kable WN --- doczytalem z NGK
- swiece ... jak wyzej czy jakies sugestie
- filtry ---- bylo cos na ten temat.... ale jakie trzeba wymieniec... oleju, powietrza.... Czy sa jeszcze jakies??
Co jeszcze trzeba zrobic....
9... I p tlumiku jeszcze... jak to jest z tym katalizatorem ... wyciac go ... czy nie ....
no nie bede zanudzal wiecej.....
a na koniec Pozdrawiam i Witam wszystkich

tylko najzwyczajny w świecie tłumik przelotowy