[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

wymiana silnika

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

Post numer:#16  Postprzez MARYAN » 24 sie 2007, o 16:14

A może ma ktoś na oddanie za parę groszy taki silnik m40 bo u siebie wymienił na inny :mrgreen: ktoś z okolic warszawy :mrgreen:

[ Dodano: 24-08-2007, 16:16 ]
bo wszystko rozumiem ze taki np is jest lepszy ale jak dla mnie wystarczający jest taki m40. Ja nie potrzebuje 150 koni albo i więcej :P
MARYAN

Post numer:#17  Postprzez Fasola_Gdańsk » 25 sie 2007, o 09:37

pare groszy to taki silnik koszuje i kogokolwiek, ja kupilem M40B16 z calym osprzetem!! za 600zl w okolicach poznania, wiozlem go w bagazniku hehehe i silniczek jezdzi sobie do dzis.

Nawet olej swiezy byl, silnik mial ponoc przejechane ~160 000km, w bajki nie wierze, ale silnik jest do dzisiaj wciaz zdrowy, wiec jego przebieg jakis kosmiczny nie mogl byc
Fasola_Gdańsk

Post numer:#18  Postprzez Cypisek » 25 sie 2007, o 10:52

Lord Lukasz napisał(a):Nie no 10 minut nie ma szans, czeba wjechać na garaż, podnieść 2 strony troche bo u mnie żuraw nie chciał sie zmieścić pod zderzak i pod miske :D , jak już wjechał to czeba było płyn wylać z chłodni, potem wał, kolektor, łapy,wiązka i silnik wyciągnięty

Łukaszu, ja już wszystko miałem przygotowane do wyciągnięcia, a poza tym wyciągnąć 4 garówkę jest trochę łatwiej niż 6 ; ]
Cypisek

Poprzednia strona

Powrót do Mechanika & Części