znalazłem na allegro dokładkę na tył, ale nie wiem czy będzie pasować i jakoś wyglądać
http://moto.allegro.pl/item599761954_sp ... _e_30.html
z góry dziękuje za info
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

boniek napisał(a):Nie wiem jak co sie nazywa bo bmw mam od wczoraj ;] a planuje rdze zlikwidować, zabezpieczyć "hamerajem" i kupić ten spojler na pas tylny tylko nie wiem czy będzie pasować ten spojler. Bo tego pasa chyba zdjąć się nie da bo jest na stałe z budą tak mi się wydaję przynajmniej.

Co do tego pasa to robienei starego pasa daje efekt czasowy, a jak chces miećspokój to wspawaj cały zdrowy. Będziesz miał spokój 

Memphis napisał(a):Chawka ja podsyłam link jakbyś nie zauważył Co do tego pasa to robienei starego pasa daje efekt czasowy, a jak chces miećspokój to wspawaj cały zdrowy. Będziesz miał spokój
tez takie pekniecie mialem i tylko zeszlifowalem do blachy, zespawalem migomatem, pozniej połozyłem na to wlokno szklanie i pomalowalem barankiem. nic skomplikowanegoChawka napisał(a):hm, a gdzie szukac ;> ?
kupic cos takiego i odciac ?
http://allegro.pl/item577844952_pas_tyl ... tanio.html
Czy przeszukiwac szroty
trusek99 napisał(a):Memphis napisał(a):Chawka ja podsyłam link jakbyś nie zauważył Co do tego pasa to robienei starego pasa daje efekt czasowy, a jak chces miećspokój to wspawaj cały zdrowy. Będziesz miał spokój
a po co kupowac nowy pas?tez takie pekniecie mialem i tylko zeszlifowalem do blachy, zespawalem migomatem, pozniej połozyłem na to wlokno szklanie i pomalowalem barankiem. nic skomplikowanego
Memphis napisał(a):A gdzie padło, że ma kupic nowy? Truske pocwicz czytanie:) Jak ci odpowiada materiał "żaglówkowy" no to już twój problem:)
trusek99 napisał(a):Memphis napisał(a):A gdzie padło, że ma kupic nowy? Truske pocwicz czytanie:) Jak ci odpowiada materiał "żaglówkowy" no to już twój problem:)
Twoja puentą bylo ze lepiej wstawic nowy pas niz cos przy nim robić, wiec nie udawaj kogos kto nie wie o co chodzi..aa i jak piszesz jakies posty bynajmniej do mnie to pisz w sposob jasny i prosty bo nie chce mi sie rozwiazywać łamigłowek typu "materiał zaglowkowy" bo może nie jestem na czasie i nie ogarniam do konca oco kaman
?Co do stwierdzenia "materiał zaglowkowy" to materiałem ŻAGLÓWKOWYM nazwałem użyte przez Ciebie włókno szklane. Takiego materiału używa się przy naprawach żaglówek z laminatu. Dla mnie naprawa buni przy użyciu takich rzeczy kojarzy się jednoznacznie- z tandetą i druciarstwem. Gdyby było to takie super rozwiązanie to pewnie było by ono robione fabrycznie, a jakoś nie jest. Co do twojej prośby o pisanie postów w sposób jasny i prosty, myślę, że tak też piszę:) Kolega boniek zrozumiał co do niego napisałem co widać w jego kolejnych postach.
Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość