Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Ja nadal stawiam na panewki, za duzy luz na panewkach i pompa na goracym silniku (rzadki olej) nie jest wstanie wytworzyc cisnienia i dlatego zapala CI kontrolke.Nalej gestszego oleju , to troche pomoże ale na krotko
Falconx napisał(a):A silnik nie wydaje gluchych odglosów przy dodawaniu gazuJa nadal stawiam na panewki, za duzy luz na panewkach i pompa na goracym silniku (rzadki olej) nie jest wstanie wytworzyc cisnienia i dlatego zapala CI kontrolke.Nalej gestszego oleju , to troche pomoże ale na krotko
Jutro albo pojutrze bedziemy z kumplem rozbierac takze zdam relacje co i jak czy to panewa czy pompa, choc nie musze mowic, ze wolalbym by to byla pompa albo, albo nasywa mi sie jeszcze jedno... w pompie olejowej jest chyba zawor od cisnienia oleju, moze on byc walniety no ale jesli sie myle poprawcie mnie nie bijcie:PFalconx napisał(a):Trudno to opisac , musial bym posluchac. Ja stawiam na panewki , male szanse ze to pompa.
Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości