Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
eater napisał(a):Jest to proste - przy pracującym silniku otwieramy wlew do zbiorniczka - odkręcamy śrubę na gorze obudowy termostatu i czekamy aż przestaną lecieć pęcherzyki powietrza.
bandyta napisał(a):a w nim 4 dziurki nawiercone a wczesniej wymieniłem wisco bo było zaspawane na stałe ale ktos kombinował
masz racje teraz na mojej głowie dbanie o szczegołyAdrian napisał(a):bandyta napisał(a):a w nim 4 dziurki nawiercone a wczesniej wymieniłem wisco bo było zaspawane na stałe ale ktos kombinował
tak to jest jak się kupi auto po jakimś partaczu

bandyta napisał(a):a wczesniej wymieniłem wisco bo było zaspawane na stałeale ktos kombinował
![]()
![]()

ano własnie z jasła go mam jak narazie nie narzekam jezdzi dobrze auto pozdrow pawła odemnie jak go zobaczysznoker7 napisał(a):bandyta napisał(a):a wczesniej wymieniłem wisco bo było zaspawane na stałeale ktos kombinował
![]()
![]()
Znam ten samochód, wcześniej poruszał sie nim znajomy, a wisco mial zaspawane bo podobno silnik słychac jakby miał ze sto koników wiecej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości