Wyciąć w miejscach orginalnych zgrzewów
Wspawać inny dach

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Grzesiek2290 napisał(a):To może spróbuj jakoś to uszczelnić i w cholerę zamknąć i nie otwierać, i po prostu wyrzec się szybra ;/
leinad napisał(a):ja bym na Twoim miejscu przespawał cały dach z jakiegoś powypadka... cięty na słupkach oczywiście.
Najlepiej wyjdzi i moim zdaniem najtaniej.
...no i będziesz miał wybór czy chcesz oryginalny szyber czy nie w zależności jaki dach znajdziesz
marcin77 napisał(a):Gratuluję pomysłu... Po takim zabiegu całe nadwozie straci sztywność. Miałem kiedyś taką e30-kę z przespawanym dachem (cięty na słupkach) i powiem tyle, że to jest wielka kooopa. Na prostej było ok, ale na wybojach całe nadwozie pracowało, aż plastiki skrzypiały.
trusek99 napisał(a):dokladnie hehe az mnie na smiech zbiera ze niektorzy ludzie tak robią. wogole to po co ingerowac w konstrukcje auta

leinad napisał(a):Widzę, że kolega ma doświadczenia co nie miara... może w takim razie umówimy się na "chwile prawdy" i kontrolę pojazdu warstwomierzem (tylko takim profesjonalnym a nie goownem dostepnym na allegro)? ...nie byłbym pewien po tej operacji czy śmiech wciąż będzie ogarniał

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość