Ja kupiłem od REMOTRONIX /Szczecin z allegro. Całość działa bardzo dobrze i z zakupu jestem w 100% zadowolony.
Nie pamiętam jak to dokładnie mam podłączone, a nie bardzo chce mi się to teraz rozkręcać, bo mam ładnie kable pospinane
Podpięte mam pod wiązkę kabli, pod osłonką lewego głośnika-nad orginalną centralką. Pod kable, które idą w słupek, a dalej kostką(złączką) do drzwi.
Mam z tego porobione jakieś notatki, ale nie bardzo mogę wywnioskować co ja sobie wtedy zapisałem
No więc chyba będzie to tak (notatki z przed kilku miesięcy) :
- musisz
rozciąć dwa kable - niebieski(zamykanie) i biały(otwieranie) ( te co idą do drzwi )
- przecięty niebieski podłączasz tak :
..niebieski od strony drzwi do brązowego (od kupionego sterownika) i niebieski "od strony auta" do niebieskiego (od kupionego sterownika)
- przecięty biały podłączasz tak:
..biały od strony drzwi do szarego (od kupionego sterownika) i biały "od strony auta" do zielonego (od kupionego sterownika)
- żółty i żółto-czarny podpinasz do plusa ( tak mam zapisane więc chyba +12V) - ale nie pamiętam o co tu chodzi i nie chcę wprowadzać w błąd
- czarny od kupionego sterownika do masy
- czerwony od kupionego sterownika do +12V
Schemat mojego sterownika jest taki :
Kluczyk po rozcięciu :
Jeśli sobie nie poradzisz i nikt Ci nie pomoże, to rozbiorę to u siebie i napisze jak to jest dokładnie